Meer resultaten voor spreuken

spreuken  
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
pakkende teksten
Spreuken 22 BasisBijbel.
20 Ik heb de belangrijkste spreuken voor je opgeschreven. Ze bevatten goede raad en wijsheid. 21 Daarmee wil ik je leren wat verstandig en goed is. Dan zul je wijze antwoorden kunnen geven als de mensen je om raad vragen.
scheurkalender maken
Levensspreuken, Mooie spreuken leven, Uitspraken Citaten Grappige teksten.
Ja ik heb fouten gemaakt, maar het leven komt niet met instructies. Stuur jouw leuke spreuken op. Weet jij nog meer leuke spreuken, one liners of grappige taalvondsten? Stuur een mailtje naar spreuken at leukespreuk.nl. Grappige korte spreuken en uitspraken over leven.
vélux
Spreuken 1 BasisBijbel.
Maar niet alle spreuken zijn ook door hem opgeschreven. Ook koning Hizkia, die 250 jaar later leefde, schreef een groot aantal spreuken op. Van oorsprong waren dat waarschijnlijk wel spreuken van Salomo, door Hizkia verzameld. In de spreuken wordt veel gesproken over wijsheid en dwaasheid, over goede mensen en slechte mensen, eerlijke en oneerlijke.
snoep bestellen
Spreuken.
De hoofdstukken 10 tot en met 29 bevatten de eigenlijke spreuken van Salomo, en hebben een strakker ritme dan de andere delen. De spreuken in de hoofdstukken 25 tot en met 29 zouden bijeengebracht zijn door koning Hizkia. De laatste twee hoofdstukken bevatten de spreuken van Agur h.
trouw dj
1.001 wijze spreuken, citaten, gezegden en spreekwoorden.
Heb je zelf mooie wijze spreuken, citaten, gezegden, spreekwoorden of wijsheden die je met ons en bezoekers van deze site wilt delen, mail deze dan naar: info@wijzespreuken.com. Voor een dagelijks portie Wijze Spreuken kan je ons ook volgen op Twitter: @Wijze_Spreuken.
wc
Positieve spreuken.
Mark Verhees 29 januari 2013 om 1505.: Op Facebook http//www.facebook.com/4positiviteit: en Twitter https//twitter.com/4positiviteit: komen mooie spreuken voorbij. Op Twitter iets meer. Voor twee spreuken op een dag kun je het beste op Facebook vind-ik-leuk-en. jasper 29 januari 2013 om 1450.:
vaderdag
Spreuken Wikipedia.
D Armoede E overvalt je F als een struikrover, G gebrek E slaat je neer F als een bandiet.G Spreuken 69-11: Relaties met andere Bijbelboeken bewerken. I Koningen 432: of 512: er is controverse over de versnummering vermeldt dat Salomo meer dan 3000 spreuken schreef.
mindfulness spreuken

Contacteer ons

tekst kaarten
kaarten overlijden tekst
kaarten maken
a5 kaart
leuke tekst kaarten
a5 kaart drukken
A5
spreuken