Resultaten voor kerst of kerst

kerst of kerst  
kerst / Kerst Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Kerst / kerst. Wat is juist: kerst of Kerst? En e erste kerstdag of Eerste Kerstdag? Het is goed te verdedigen om Kerst en Eerste Kerstdag met hoofdletters te schrijven. Kerst is net als Kerstmis de naam van een religieus feest, en Eerste Kerstdag is net als Tweede Kerstdag een feestdag.
catering kerst
kerst of Kerst? Met hoofdletter of zonder? Mettenta.
Is het kerst of Kerst? Wens je iemand gelukkig nieuwjaar of Nieuwjaar? Tja, als je het tegen je tante of buurman zegt, maakt het niet uit natuurlijk. Maar ik bied graag wat hulp aan de personen die nog kaartjes of brieven al dan niet elektronisch willen schrijven.
catering kerst
Kerstmis of kerstmis? Met of zonder hoofdletter?
Kerstmis of kerst met een hoofdletter? Home / Content schrijven / Kerstmis of kerst met een hoofdletter? Kerstmis of kerst met een hoofdletter? Afgelopen jaar werden er 170 miljoen kerstkaarten met vrolijke gelukswensen verstuurd. Helaas word ik van het taalgebruik niet altijd even vrolijk.
naambordje
Kerstmis, Valentijnsdag / kerst, valentijn.
Officiële namen van feestdagen en andere bijzondere dagen schrijven we met een hoofdletter Kerstmis, Valentijnsdag, Werelddierendag, maar niet-officiële en informele namen krijgen een kleine letter kerst, valentijn, dierendag. Bij sommige van die dagen is het moeilijk om te weten of het al dan niet om een officiële benaming gaat.
catering kerst
Taaltip: vieren we kerst of Kerst? KDV Language More.
Home Taaltip: vieren we kerst of Kerst? Taaltip: vieren we kerst of Kerst? 22 december 2015. Geef een reactie. Zo zit de vork in de steel: kerst schrijven we met een kleine letter, Kerstmis met een hoofdletter. Omdat kerst niet de officiële benaming van de feestdag is, en Kerstmis wel.
catering kerst
Schrijf je Kerst of kerst? NIOW het blog over communicatievaardigheden.
Schrijf je Kerst of kerst? Nu de feestdagen weer voor de deur staan, ga je vast weer goede wensen rondsturen per mail of per post. Om ervoor te zorgen dat je niet twijfelt over de schrijfwijze van Kerst, Kerstmis of Gelukkig Nieuwjaar geven we je in dit blog de regels voor het gebruik van hoofdletters bij het schrijven van de namen van feestdagen.
catering kerst
Kerst of kerst? Over spelling en hoofdletters! Christmaholic.nl.
Schrijf je het woord Kerst nu met een hoofdletter of met een kleine letter? En hoe zit het met Kerstmis of kerstmis en eerste kerstdag? En wat is de juiste spelling voor woorden als kerstversiering of kerstdecoratie eigenlijk? Kerst of kerst: witte boekje vs.
buitenverlichting kerst
Kerstmis / kerstmis, kerst / Kerst, kerstfeest / Kerstfeest taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Kerstmis / kerstmis, kerst / Kerst, kerstfeest / Kerstfeest. De correcte spellingen zijn Kerstmis, kerst en kerstfeest. Officiële namen van feestdagen, zoals Kerstmis, schrijven we met een hoofdletter. Niet-officiële en informele namen, zoals kerst, schrijven we met een kleine letter.
catering kerst

Contacteer ons

kerst kerst
kerst of kerst
a5 enveloppen hema
hema enveloppen a5
enveloppen a5 hema
a4 document afdrukken als a5 boekje
van a4 naar a5 boekje
a4 a5 formaat
a5 formaat printen
a5 enveloppen
enveloppen a5